Home Sweet Home - Reisverslag uit Weert, Nederland van Simone Smeets - WaarBenJij.nu Home Sweet Home - Reisverslag uit Weert, Nederland van Simone Smeets - WaarBenJij.nu

Home Sweet Home

Door: Simone

Blijf op de hoogte en volg Simone

17 Oktober 2011 | Nederland, Weert

Hallo Lieve Mensen,

Dat was het dan, ik ben alweer een week thuis. Als ik terug ga kijken naar mijn stage in Mallorca, is de tijd toch super snel voorbij gegaan en heb ik het super leuk gehad!
De laatste week van mijn verblijf zijn mijn ouders, Remko en May en Jac nog op bezoek geweest. Dat was erg leuk, want ze waren er ook met mijn verjaardag en de verjaardag van mijn vader. We hebben leuke dagen samen gehad, die ook voorbij zijn gevlogen.. Het afscheid was wel weer even moeilijk, maar heb in die 4 dagen dat ik daar nog in mijn eentje was het wel al kunnen afsluiten.

Ik moet er wel nog een beetje aan wennen dat ik thuis ben, want ik heb het hier heel koud!
Nou als ik volgend jaar weer drie maanden weg ben, zal ik zeker ook weer berichtjes typen, en hoop dat jullie allemaal me weer volgen!

Heel veel liefs, en bedankt!
Adiós
Simone

• 18 Oktober 2011 - 16:36

Paula:

Waarom wachten tot volgend jaar. Je kan toch nog steeds wat schrijven. Was leuk je weer even gezien te hebben. Lieve groetjes.

• 28 Oktober 2011 - 11:19

Mam:

Hallo meid, het was inderdaad een hele leuke week, het weer was goed en de omgeving prachtig, ging alleen te snel, ben toch blij dat je thuis bent. Als je volgend jaar weer op stage gaat kom ik graag langs.
    kus kus mam