Wat is het leven hier goed ! - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Simone Smeets - WaarBenJij.nu Wat is het leven hier goed ! - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Simone Smeets - WaarBenJij.nu

Wat is het leven hier goed !

Door: simonesmeets

Blijf op de hoogte en volg Simone

25 Juli 2011 | Spanje, Madrid

Hallo luitjes,

Weer een nieuw berichtje van mij uit het mooie Mallorca.
Ik ben hier op dit moment al twee weken, klinkt niet lang maar lijkt net of ik al jaren niet meer thuis ben geweest. Ik ben helemaal ingeburgerd hier en als ik soms Nederlands kan praten praat ik gewoon Engels of Duits, haha heel grappig.
Het werken is erg leuk, we hebben de laatste tijd veel klanten en maken omzetten die echt geweldig zijn. Ik ben erg blij als er veel klanten op de planning staan, want dan vliegen de dagen voorbij. Als dat niet het geval is moet ik de hele dag flyeren en dat is minder.. Ze zijn erg blij met ons (zeggen ze althans..) en ze hebben zelfs al gevraagd of we volgend jaar als we weer stage moeten lopen niet weer bij hun stage willen komen lopen. Ik heb gezegd dat we daar eens over na zullen denken, maar stiekem weet ik dat hem dat niet gaat worden. Niet dat ik het hier net leuk heb, maar ik wil volgend jaar toch iets anders, meer in de bewoonde wereld. Omdat ik zaterdag zo goed had gewerkt volgens mijn baas Johanna mocht ik lekker in de Whirlpool.. jeetje toen ik helemaal uitgebubbeld was was het 7uur en mocht ik weer naar huis.
Ik heb erg goed nieuws gekregen uit Nederland, mijn ouders met vrienden van mijn ouders en Remko hebben een vakantie geboekt naar hier! Ben er echt blij mee, gelukkig komen ze pas eind september, dan hoef ik als ze terug gaan nog maar een weekje hier te werken.
Ook hebben we eindelijk een leuke discotheek gevonden waar we zaterdag tot in de late uurtjes hebben doorgebracht samen met Suzanne, Jenny(een meisje uit Roggel) en Dennis die ergens uit de buurt van Twente komt. Het was erg gezellig, en was ook erg blij dat ik gisteren (zondag) de hele dag vrij was. Gisteren was het hier erg slecht weer, het heeft bijna de hele dag geregend en hard geregend.. daarom heb ik lekker de hele dag geslapen. Vandaag heb ik weer vrij, dat komt omdat Suzanne en ik van de baas van de Spa niet meer samen vrij mogen hebben, wat wel weer een domper was. Zij heeft nu vrij op zaterdag en dinsdag en op dinsdag is ook Kris vrij. We hebben al gezegd dat we soms zouden ruilen, want dan ben ik niet altijd alleen vrij. We zien wel hoe het loopt. Vanmorgen ben ik lekker naar het strand geweest en heb daarna met Sarah, Alba en Johanna (mijn collega’s van de Spa) gegeten.
Ook kijken we regelmatig naar de entertainment ’s avonds die zijn echt enorm goed. Vanavond gaan we weer kijken en staat alles in het teken van Robbie Williams, ben benieuwd.

Ondertussen dat ik dit bericht zit te typen ben ik aan het wachten tot EsPi opengaat, onze internetcafé.. ja we zijn altijd om 4uur open.. dus niet het is inmiddels al kwart over 5 en er is nog niemand. Met Spanjaarden kun je echt niks afspreken, dat is wel jammer!

Nou mensen heel ver van hier.. jullie zullen snel weer iets van mij horen!

Liefs, heel veel kusjes, mis jullie wel een beetje! xoxoxoxoxo

• 30 Juli 2011 - 15:21

Suzanne:

Hee Tukkie,

Hier een berichtje uit Weert - Nederland. Zoals je net al in 't sms hebt kunnen lezen, is het hier zowat herfst. Abnormaal slecht weer dus.

Wat leuk dat je het er zo goed naar je zin hebt! Ik mis je toch wel een beetje (heel erg), want ik kan jou zeker tot de 2e week van oktober niet zien. Buiten onze gesprekjes op Skype...

Voor verder heel veel succes!!!
    Want dat kun je op sommige momenten goed gebruiken!

Liefs xxx je zus

• 06 Augustus 2011 - 06:12

Paula:

Morgen Simone, vandaag is het marktdag, mis je vast net zo als ik. Moeten volgende week even afspreken om te skypen. Hebben nu bezoek hier. Lieve groetjes.