Haloowaa
Door: Simone
Blijf op de hoogte en volg Simone
08 Augustus 2011 | Spanje, Madrid
Dat is weer even geleden dat ik een berichtje heb gestuurd, en er is alweer van alles gebeurt.
Niet afgelopen zaterdag maar die zaterdag ervoor kwam onze baas in de spa en kwam met echt ontzettend slecht nieuws… we moesten van kamer veranderen, omdat het hotel helemaal is overboekt en er gasten in onze kamer moesten. Dat was echt een domper, hadden we net alles netjes ons eigen kamertje en dat werd weer van ons afgepakt. Toen we hoorde dat Suzanne en ik gescheiden van elkaar moesten wonen ging het helemaal tever… Ik heb er alles aan gedaan om bij elkaar te blijven! Na veel praten, en beetje herrie met andere mensen die gek van ons werden omdat wij samen wouden blijven is het me toch gelukt. Haha, zoiets lukt me ook altijd weer!! We slapen nu wel met 5 op een kamer. Nou het is niet helemaal waar. We slapen nu bij Jenny, Kristel en Sarah. Die eerste twee werken bij de receptie en Sarah bij ons in de Spa.. Jenny heeft alleen haar spullen hier in het appartement en ze slaapt bij haar vriend. En toevallig is Sarah vandaag terug naar Duitsland gegaan, omdat ze naar huis wilde. Het was wel even een hele shock, omdat we eerst maar met zijn tweetjes waren, maar omdat Sarah nu naar huis is hebben Suzanne weer een hele kamer voor alleen ons twee. We zitten nu in het middelste blok tussen al de andere werknemers van animatie enz. dus iedere avond zit ons balkon helemaal vol. Dat is wel gezellig, want nu krijgen tenminste onze avonden om. Voor de rest gaan de dagen nu echt enorm snel. Ik zit hier al bijna een maand! Niet te geloven! Vandaag precies vier weken!!
Ook gaan we nu vaker stappen, omdat we nu meer bij de rest zitten en dan eerder aanspraak hebben voor opstap te gaan.
Ik vind het nog steeds erg leuk, maar verheug me ook op het moment dat we weer in het vliegtuig zitten haha! Ik kan me helemaal niet indenken hoe dat zal gaan. Als mam, pap, Suzanne en Remko me weer staan op te wachten. Dat duurt nog even, want ze komen eerst nog even hier op vakantie. Dan kan ik ze laten zien waar ik allemaal ben geweest. Oja, en waar ik cliff heb gesprongen! Hoe gaaf was dat om te doen! Ik was samen met Dennis daar naar toe geweest, was echt enorm leuk!
Liefs,xxxxxxxx
10 Augustus 2011 - 10:36
Mam:
Hallo meid, wat een leuke foto, gezellig tentje en leuke meiden,wat een was!!!!!! Is wel erg snel droog, bij zo'n weer. Ben erg blij dat de dagen zo snel gaan, verheug me er op je te zien in september, en pap ook. Veel plezier en geniet maar van het vrije dagen!!! Liefs mam xxx -
16 Augustus 2011 - 17:16
Paula:
Alles oke meisje. Bevalt het in je andere appartementje?
26 Augustus 2011 - 21:34
Mam:
Wat is het toch fijn dat we kunnen skypen. Fijn je te zien na een weekje duitsland. Het weer was goed, lekker warm.En nu aftellen.... Tot op skype...
Groetjes mam -
29 Augustus 2011 - 17:26
Mam:
Hee Simone, er komt niet veel bij in het reisverslag? Heb je het te druk? Vond het leuk eens te kunnen lezen over de ervaringen die opgedaan had! Maar verder wens ik je veel suc6 en tot snel??? Liefs mam -
05 September 2011 - 15:05
Paula:
Simone, ik denk dat je zaterdag je titel van het schieten gaat verliezen.
Kijk uit naar je volgende verslag, maar je zal het wel druk hebben dat er nog geen nieuw bericht is. Nog een kleine maand te gaan. Veel plezier nog.