Gaos in Mallorca
Door: simonesmeets
Blijf op de hoogte en volg Simone
13 Juli 2011 | Spanje, Madrid
Vandaag onze eerste werkdag, Veel geleerd van 10 tot 7uur. Mochten eten in het hotel, werd echt tijd voor weer fatsoenlijk voedsel! Nu gaan we weer terug naar ons hotel na heel lang met thuis en Remko geskypt te hebben…
Komt goed allemaal, niet verschrikken als je dit hebt gelezen het gaat helemaal goed komen met mij en Suus!! We redden ons wel!
Tot de volgende als ik weer in de kroeg of wi-fi kan…
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
14 Juli 2011 - 08:42
Lilian (mam):
He meid, daar gaan de haren van omhoog staan, maar je moet maar denken dat alles goed komt, er zijn er meer die na een week het ook weer zagen zitten! Doe de groeten aan Suus en hou je haks.....XXXXX mam -
14 Juli 2011 - 09:17
Aniek:
omg simone det is waal allemaol egt heftig eey..
pff missjien motte we binnekort maar ens een keertje aafsjpreake samen mit michelle en suus den kinse dien hertje bietje luchten hihi. en liektj mig zoizo waal leuk weer hubbe oog egt veul te vertillen. weit trouwens neet ofse in de buurt liks van magaluf maar er zeen doa sjtroate woose neet moags komme want er lup doa ein serieverkrachter rond dus kiek good oet en ig zik we sjpreake binnekort ffkes iets aaf!!!dikke kusss -
15 Juli 2011 - 19:24
Kim ( Van Ankie ):
Pff wat erg!! Anke vertelde het.. Ik hoop maar dat alles goedkomt en dat je dr aan went maar dat zal vast wel goedkomen! Veel succes op je stage! Xxx Kim -
16 Juli 2011 - 19:40
Heey Simone!
Hoe is het daar nou? ik hoorde inderdaad dat daar geenbereikwas enzo... Ik vermaak me hier prima in mn eentje en heb twee hele leuke kamergenoten:).. ben al weze stappen hier.. en mensen van animatie ontmoet! hotel en kamer zijn prima en de directeur is echt zó aardig! krijgen volgendeweek misschien n grotere kamer , want ik slaap nu ook op een bankbed. hoop dat het daar ook leuk wordt, asnders komt t wel goed!
liefs! -
17 Juli 2011 - 10:09
Mam & Pap Uut Wieërt:
Ha die Simone,
hopelijk heb je vandaag zo. 17/07 een fijne werk/stagedag gehad?! Doe je best & hou je gemak dan gaat alles wel op rolletjes lopen. Je kunt in elk geval óók even onder de zon uitrusten & genieten van de lekkere temperatuur én ook 'n drankje!!
Groetjes uit 'n kil Luueke. -
18 Juli 2011 - 14:41
Paula:
Zo de eerste week bijna achter de rug. Ga er vanuit dat je inmiddels een beetje thuis bent op Mallorca. Geniet van je vrije momenten, en vier dan een beetje vakantie. Kijk uit naar je volgende verslag. Lieve groetjes van Ben en mij.
18 Juli 2011 - 19:55
Hee Tuk!
Hoe gaat het daar met jou?
Hier is het weer een beetje bagger...
Stuur eens wat zon naar Westendorf!!
Vandaag hebben wij een echte luier dag gehad! Jou sokjes (die poezen met wit en roze, uit Duitsland) hangen hier ook :P
Veel lieve groetjes en tot over 85 dagen! Er is al een week om :o gaat snel!!
xxxxxxxxx (l) -
19 Juli 2011 - 13:41
Mam:
Wat is het toch geweldig weer bij jullie. Hier is het naatje pet. De eerste week zit erop. En als je kunt stuur dan wat zon naar Weert. Groetjes en een dikke kus van thuis!